Foreningen

ONE PEOPLE

www.whitefeathersociety.com lanseres den 26.februar

Nettstedet www.whitefeathersociety.com er et nettsted med fokus på hvor viktig det er å respektere og tolerere forskjelligheter.

I disse tider, der debatten om “moralpoliti”, og fokus på utfordringer tilknyttet forskjellige syn på viktige saker er så fremme i mediebildet, er det meget viktig å huske på at det å være forskjellige er en ufravikelig menneskerett, og også et viktig element i det å sameksistere. Med dette nettstedet ønsker One People å oppfordre folk til å vise ydmykhet og forståelse når de hevder sin rett i debatter tilknyttet temaer der forskjellige utgangspunkt hindrer umiddelbar enighet.

One People tildeles støttemidler til dette arbeidet fra “Mercurklubben”. Det er rørleggerne ved Mercur VVS Entreprenør AS som har tatt initiativ til dette engasjementet, og som med dette ønsker å være et eksempel for andre som ønsker å engasjere seg, sitt firma , eller sin klubb. I anledning overrekkelsen skal det avholdes en konsert der støttemidlene blir overlevert og nettstedet lanseres. Støttemidlene er opptjente midler som klubben har ervervet gjennom lønnsforhandlinger 2007/2008.